Voorwaarden

1. Verkoop van F1-vuurwerk alleen aan personen vanaf 12 jaar. Verkoop van F2-vuurwerk alleen aan personen vanaf 16 jaar. Op verzoek moet een legitimatiebewijs worden getoond.

2. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

3. Beschikbaarheid van producten is afhankelijk van (tijdige) levering door de importeur.

4. Als onverhoopt een besteld artikel uitverkocht is, afgekeurd wordt door de ILT of niet (op tijd) geleverd wordt door de importeur, wordt een aanbod gedaan voor een gelijkwaardig of duurder artikel. Als dit niet mogelijk is, vindt terugbetaling plaats.

5. Er kan geen aanspraak worden gedaan op een eerdere actieprijs als de actieperiode is verlopen. De normale prijs geldt dan weer. Dit geldt ook voor actieprijzen die ná aankoop gaan gelden.

6. Vuurwerk kan alleen afgehaald worden. Versturen of bezorgen is bij wet verboden. Er geldt een uitzondering voor confetti- en poedershooters. Zie de pagina over Afhalen & Verzenden.

7. Er geldt géén recht van retour.

8. Alleen bij aantoonbaar niet of onvoldoende functioneren van een artikel, krijgt de klant zijn of haar geld terug.

9. Bij iedere online bestelling tussen 1 september en 31 december wordt een gratis vuurwerkbril en aansteeklont verstrekt. In Roosendaal geldt dit ook voor de losse verkoop van vuurwerk uit de categorie F2.

10. Bij online bestellingen vanaf 20 euro met afhaallocatie Roosendaal wordt gratis vuurwerk verstrekt. De klant ontvangt bij afhalen van de bestelling een waardebon t.w.v. 10% van het bestelde bedrag. Check meer informatie en de voorwaarden.

11. Vanwege wettelijke beperkingen worden alleen orders van maximaal 25 kilo brutogewicht uitgeleverd. De klant is buiten de winkel zelf verantwoordelijk voor het naleven van de 25 kilo regel per persoon.

12. Er geldt een 100% geld terug garantie op F2-vuurwerk bij het afkondigen van een tijdelijk of permanent vuurwerkverbod. De klant ontvangt in dat geval binnen 14 dagen zijn of haar geld retour.

13. We wijzen iedere klant op de instructies voor het veilig afsteken van vuurwerk. Bestudeer dit goed voordat u vuurwerk afsteekt.