Over Vuurwerkfeestje.nl

Vuurwerkliefhebbers Rico den Boer en Thierry Plas zijn Vuurwerkfeestje.nl gestart uit passie voor vuurwerk en als statement tegen alle negativiteit en feitelijke onjuistheden rond vuurwerk. 

Toen ze voor de zoveelste keer werden geconfronteerd met dit soort berichten, vonden ze dat ze niet langer daarover moesten klagen, maar zélf iets aan deze discussie moesten bijdragen. Dat wil Vuurwerkfeestje.nl doen door onze mooie vuurwerktraditie door te geven aan de nieuwe generatie. Door vuurwerk uit de categorie F1 te verkopen, maar daarnaast diverse activiteiten te organiseren voor kinderen die draaien om het plezier en veilig afsteken van vuurwerk. Ook vind je hier het grootste aanbod aan vuurwerk speciaal voor gender reveal, bruiloft, uitvaart en sportwedstrijden.
Sinds 2022 heeft Vuurwerkfeestje.nl een megastore met bunkeropslag in Roosendaal, waar ook vuurwerk uit de categorie F2 verkocht wordt op 28, 30 en 31 december 2024.

Als je de krant leest en de politiek volgt, zou je bijna denken dat vuurwerk afsteken een criminele daad is, bedoeld om te vernielen, dieren te laten schrikken, het milieu te vervuilen en op andere manieren overlast te veroorzaken.

Dit laat maar weer eens zien dat deze partijen mijlenver van de dagelijkse praktijk staan.

Voor 99,9% staat vuurwerk namelijk voor plezier, spanning, magie en een onmisbaar onderdeel van de feestvreugde. Of het nu een sterretje is, een fontein, of een cakebox: vuurwerk geeft plezier en verbindt mensen. 

Ondertussen zijn de afgelopen jaren diverse producten uit de handel gehaald, soms ook door de vuurwerkbranche zelf. Daarmee is het Nederlandse consumentenvuurwerk veiliger dan ooit. Wat niet wil zeggen dat vuurwerk - net als heel veel andere producten - op een onveilige manier gebruikt kan worden.

Daarom is het belangrijk om uit te blijven leggen hoe je veilig vuurwerk afsteekt en dat overlast veroorzaken daar niet bij hoort. Bij iedere bestelling geven wij gratis een vuurwerkbril en aansteeklont mee. Ook is ons vuurwerk steeds vaker plasticvrij.

Vuurwerkfeestje.nl ontvangt je graag in een van onze sfeervolle vuurwerkshops in Sliedrecht, Arkel of Roosendaal om de passie en het plezier van vuurwerk met jou te delen!